Terug naar overzicht

Het verhaal van het Gastels Laag

Drie Weikes 2, Oud Gastel

16 JUNI, 13.00 - 16.00U

(B&B De Luijenberg, Park de Nieuwe Riet, Creatieve fotografie Anita Bosker, E-Promotionfilms Ouden bosch)
Een gebied met een bijzondere rijke ontstaansgeschiedenis, precies op de Naad van Brabant. In de afgelopen zeven eeuwen heeft dit gebied vele wijzigingen ondergaan, waardoor het nu is wat het is. Een bijzonder verhaal van deze prachtige natte parel vol bijzondere en zeldzame natuur.

Het Gastels Laag in de gemeente Halderberge herbergt geschiedenis! Een gebied dat ooit deel uitmaakte van de venen in West Noord Brabant en de Antwerpse Noorderkempen. Een mooi verhaal ligt hieraan ten grondslag. Wij ontvangen u graag om 13.00 uur onder het genot van een kop koffie in de natuur. Tijdens een presentatie onthullen wij de geheimen van Het Gastels Laag en daarna maken wij een prachtige natuurwandeling onder leiding van een gids tot ongeveer 16.00 uur.

Kosten: € 5 per persoon (De opbrengst komt ten goede aan het verdere natuurherstel van Het Gastels Laag).

Aanmelden: Via website www.hetgastelslaag.nl.
Meer informatie: Kijk op hetgastelslaag.nl/waterpoortweekend

Het Gastels Laag in de gemeente Halderberge herbergt geschiedenis! Een gebied dat ooit deel uitmaakte van de venen in West Noord Brabant en de Antwerpse Noorderkempen. Een mooi verhaal ligt hieraan ten grondslag. Wij ontvangen u graag om 13.00 uur onder het genot van een kop koffie in de natuur. Tijdens een presentatie onthullen wij de g en van Het Gastels Laag en daarna maken wij een prachtige natuurwandeling onder leiding van een gids tot ongeveer 16.00 uur.